Frisian Village M pups 1 week

22 mei   De pups zijn 1 week;

En wat hebben ze het goed gedaan afgelopen week. Na één dag waren ze allemaal al minstens 50 gram gegroeid en binnen een week was het geboortegewicht verdubbeld.

De eerste twee dagen lagen de pups nog onder een warmtelamp, maar woensdag 17 mei hadden we een warmte record ooit! De temperatuur steeg boven de 30º, dat de lamp kon uit. Dit is vnl. heel prettig voor de moeder, want die is die warmte niet gewend en ligt nog dichter onder de lamp dan de puppy’s. De warmte bleef lekker is huis hangen, dat de lamp is niet meer aan geweest. De pups voelen lekker warm aan, je hoort ze bijna niet, dus ik denk dat ze zeer tevreden zijn. De melktoevoer en -afname van Kira is al goed op elkaar afgestemd, alles is en gaat zeer ontspannen. Kira doet het super!

Het enige probleem dat ik had, was dat er te weinig reutjes waren, maar dat is natuurlijk een luxeprobleem. Normaal is de aanvraag naar teefjes altijd meer dan naar reutjes. Daarom gelijk de volgende dag een rondje gemaakt en een rondje gebeld. Wie moet nu die ene reu?

Het (grootste) probleem was gelukkig snel opgelost

Puppy’s één dag en allemaal al gegroeid!

 

Overal met de neus bij zitten …….

From the Frisian Village M nest

Bandjes omgedaan; Rood, Wit, Blauw en Roze!

From The Frisian Village M nest

Kira’s M Nest

kyra graven 1
pas gboren

pas gboren

foto 3 fv
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_5191
foto 2 frisian village
foto 4 fv
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_51be
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_51a5
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_5195
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_5192
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_519d
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_51a9