Weblog pups Kira 13-3-16

Zondag de 13e Dag 4

‘Na regen komt zonneschijn’ , nu was het ‘na zonneschijn komt ‘regen’. Het was zo’n mooie zonnige dag vandaag, alles ging zo goed, Lucky groeit lekker en de andere vijf doen het ook super, daarom evt. toekomstige pupeigenaren leuke filmpjes gestuurd van Kira met haar puppy’s. Overdag heerlijk met Jiba en Kira gewandeld, ik weet niet wie de ‘loopjes’ het meest mist, de honden of ikzelf …….
’s Avonds zitten we rustig op de bank, ik bezig met stukjes schrijven voor de site en
dan kijk je voor de zoveelste keer bij de pups. Ze liggen allemaal lekker te drinken, behalve de “Oranje”. Ooh, die lag net ook al te slapen (dacht ik). Daarom zal ik haar er ook even bij leggen en dan grote schrik, ze voelt helemaal koud aan en is stijf …….
Wat een schrik en wat een verdriet en balen!!! Weer een teefje.
Je kijkt wel honderd keer per dag naar de pups en luistert constant naar wat er gebeurt en dan dit. Wat er is gebeurd en hoe het heeft kunnen gebeuren zijn allemaal ???????
’s Nachts natuurlijk weer niet een oog dicht gedaan, want bij elk geluidje zit je er boven op. Nu maar vertrouwen dat het verder goed gaat.
Zaterdag hadden we juist nog zo om de ‘Oranje’ gelachen, omdat de gestroomlijnde oortjes, die tijdens de geboorte naar achteren zitten nu naar voren kwamen en daardoor zo grappig afstaken.

dag 4 IMG_3595 r

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *