Weblog Pups Kira 4 weken

6 april, pups 4 weken;

 

We hadden zondag heel mooi weer, dus de puppy’s (3½ week) konden voor het eerst lekker naar buiten.

’s Morgens heb ik nog geholpen met de jachttraining te Beetsterzwaag en thuisgekomen werd het super mooi weer, dat ‘de boel’ naar buiten. (nog een mooie collage van op facebook) De eerste minuten waren het net een stel meeuwen, ‘piepend’ reageerden ze op de nieuwe, buiten omgeving.

Ook hadden we heel veel aanloop, het begint nu pas echt leuk te worden. Eerst lagen de puppy’s in de gang en was het alleen maar kijken (en zorgen). Nu liggen ze gezellig in de kamer, dus veel knuffelen en alle geluiden van binnen meemaken zoals, radio, TV, magnetron, stofzuiger en een zingende, swingende zoon met muziek J die een weekendje thuis was.

Kira heeft heel goed haar best gedaan (dat doet ze nog steeds) heeft veel melk, zodat ik de eerste vier weken niet hoefde bij te voeren. Dat is altijd mijn streven, niet te vroeg bijvoeren, net als bij baby’s. Niets beters dan moedermelk en dat krijgen ze nu ongeveer 7x per dag (24 uur). De puppy’s wegen nu rond de 2700 gram. De zwaarste ‘de groene’ is  3 kg. en Lucky weegt 2250 gram. Met vier weken hebben we weer de nageltjes geknipt en zijn ze ook weer ontwormd. Na het ontwormen kregen ze hun eerste balletje vlees. Daar waren ze niet vies van …….

IMG_3852

 

2 gedachten over “Weblog Pups Kira 4 weken”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *