Weblog Kira’s pups week 5

13 april 2016;

De puppy’s zijn alweer 5 weken en beginnen al ‘echte’ hondjes te worden. Prachtige,  compacte, vierkante pups met een mooie “stop”. Jan de Groot, eigenaar van vader “Maxx’ is ook langs geweest met Annamarie en zoontje Bram en hij was ook trots op deze mooie nakomelingen. Lekker vrij, vrolijk en ondernemend.

Het was de afgelopen week telkens mooi weer, dat de pups konden heerlijk naar buiten. Er was/is hier bij Leeuwarden een vliegtuigoefening, dat de hondjes zijn goed lawaai proef geworden. Ook is het gras gemaaid, vlak bij hun langs, dus ook al kennis gemaakt met de maaimachine. Ook horen ze auto’s, kinderen, blaffende honden en als ze ze niet horen dan zien ze ze wel. Het is de hele dag door een komen en gaan, want wat is er nu mooier dan puppy’s kijken en knuffelen. Een nest jonge hondjes is natuurlijk uniek!

Intussen krijgen ze van mij vier keer per dag geweekte brokjes en van Kira om de paar uren nog lekkere moedermelk. Ze groeien daarom ook ‘als kool’. De ‘groene’ zit nu rond de 4 kg en Lucky is de 3 kg ook gepasseerd.

Oma Jiba helpt ook goed mee met de opvoeding van haar ‘kleinkinderen’, eigenlijk nog beter dan moeders, wat als ze Kira zien willen de puppy’s natuurlijk altijd maar drinken.

PastedGraphic-1

 

 

 

 

 

 

Eén gedachte over “Weblog Kira’s pups week 5”

  1. Mooie site gemaakt , maar nog mooier een topnest.
    Mooie gezonde pups,word heel goed mee omgegaan
    Gr j.p

Reacties zijn gesloten.